Impresszum

Alapítva: 2018

Kiadó/ Szerkesztő: Fekete Krisztina

Székhely: 8554 Nagydém

Jogi nyilatkozat:

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja.

A http://cinemacrow.hu webhelyen található saját gyártású tartalom (egyedi, szerkesztőink által készített szöveges tartalmak) az adott szerkesztő szellemi termékei, ezért szerzői jog védelem alatt állnak, amelyet magyar és nemzetközi törvények védnek.

A Cinemacrow.hu a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által bejegyzett oldal.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

1133 Budapest

Visegrádi u. 106.

 

Szerzői tulajdonjog és személyes adatok kezelése:

A cinemacrow szerkesztői törekednek a szerzői jogok maximális tiszteletben tartására, így oldalunkon csak olyan képeket, videókat, írásokat teszünk közzé melyek esetében egyértelmű a forrás, és ezeket megfelelően jelölni is tudjuk. Abban az esetben, ha szerzői jogaidat bármilyen formában megsértettük volna, a probléma mielőbbi orvoslása érdekében ITT kérheted a tartalom eltávolítását, helyreigazítását. A szólásszabadság alkotmányos alapjoga szerint csak akkor áll módunkban általunk közölt tartalmat törölni, ha az személyiségi – vagy szerzői jogokat sért, és ezt bizonyítani is tudod. Az általunk közölt tartalmakat ti is tartsátok tiszteletben, felhasználásuk előtt kérjétek hozzajárulásunkat majd ne felejtsetek el a cikk eredetijére hivatkozni.

Weboldalunk hiperlinkeket és hiperhivatkozásokat tartalmazhat amelyek automatikus kapcsolódási pontot képeznek más internetes oldalakhoz. A kapcsolódó honlapok tartalmáért, az ott közzétett információkért semmilyen kötelezettséget, felelősséget nem vállalunk. Személyiségi jogaidat tiszteletben tartjuk, adataidat harmadik félnek nem adjuk ki.

Hozzászólásokat természetesen szívesen fogadunk, mindenkinek jogában áll véleményt nyilvánítani, de kérjük, hogy mindezt megfelelő formában és stílusban tedd, a jó ízlés határain belül.

Az impresszumban foglaltak nem tudása nem mentesít a jogi felelősség alól.

Sajtóanyagokat, meghívókat, üzeneteket a következő e-mail címre várunk: cinemacrow.hu@gmail.com